Ден на жената предприемач

Save the date

2023

„Международният ден на жената предприемач“ 2023 (Women’s Entrepreneurship Day – WED) в България ще се чества на 20.11.2023 г. (понеделник).

Tози празник на вдъхновението и женското предприемачество, посветен на „Денят на жената предприемач“ в България, ще бъде проведен в Гранд хотел Милениум София. 

За кого е предназначено събитието?

Събитието е предназначено както за жени, така и за мъже:

– които ръководят успешно собствен бизнес и искат да срещнат други предприемачи, с които да обменят идеи и знания.

– които имат предприемачески дух, желание за развитие, създаване на ценни бизнес контакти и да получат ноу-хау как да реализират своята бизнес идея.

Защо да посетите „Денят на жената предприемач“ в България 2023?

  • Събитието ще предложи разнообразна програма, включваща обучителни
    класове, представени от доказани специалисти в своята област.
  • Ще научите как да станете по-добри в бизнес начинания си.
  • Ще се запознаете с различни изложители в експо зона, които могат да ви бъдат полезни както за вашето развитие, така и за прогреса на бизнеса ви.
  • Ще можете да създадете нови приятелства и полезни бизнес партньорства.
  • Ще обмените идеи и ще обсъдите актуални бизнес тенденции със специалисти от различни браншове.
  • Ще се вдъхновите и презаредите емоционално.

„Денят на жената предприемач“ (WED) представлява движение, което продължава да е активно през цялата година в подкрепа на жените предприемачи по цял свят. WED вдъхновява жени – лидери, иноватори и предприемачи да развият своите старт-ъпи, да стимулират икономическото и социално развитие на общностите, в които живеят.

Денят на жената предприемач се празнува в 144 държави и 110 университета и институти по цял свят, за да подпомогне промяната и развитието на 250 милиона момичета, които живеят в бедност.

В България „Денят на жената предприемач“ се организира от Асоциацията на жените предприемачи в България „Селена“, чийто заместник-председател е посланикът на инициативата – Славянка Стойкова.

Присъединете се към нас за честването на Денят на жената предприемач и през 2023 г., за да отпразнуваме и подкрепим жените предприемачи по света! 

Регистрирайте се за участие като попълните формата, ще изпратим повече информация и линк за достъп до събитието на имейл, а всеки регистрирал се до 23-ти Ноември ще получи и подарък (прясно изпечено кафе “Селена – Вдъхновение” и други изненади).

Присъединете се към нас за честването на Деня на жената предприемач и през 2022 г., за да отпразнуваме, овластим и подкрепим жените предприемачи по света!

Славянка Стойкова

заместник-председател на Асоциация на жените предприемачи в България Селена, Посланик на WED за България