ДАТА: 20-ти септември 2023, Анонсиращо събитие “Денят на жената предприемач”

ТЕМА: “Тайните на успешната жена на всички времена”

ЧАСОВЕ: 16.00-20.00 часа

DRESSCODE: Елегантна рокля

КЪДЕ: Sky Beauty Lab, бул. Тодор Александров 71

Като част от концепцията за популяризиране на международният ден на жената предприемач „Денят на жената предприемач в България“ 2023, Асоциацията на жените предприемачи – “Селена”, планира две анонсиращи събития: 20-ти септември и 20-ти октомври. Първото ще бъде под надслов: “Тайните на успешната жена” на 20-ти септември.

Регистрирайте се за участие като попълните формата, ще изпратим повече информация и линк за достъп до събитието на имейл, а всеки регистрирал се до 23-ти Ноември ще получи и подарък (прясно изпечено кафе “Селена – Вдъхновение” и други изненади).

Присъединете се към нас за честването на Деня на жената предприемач и през 2022 г., за да отпразнуваме, овластим и подкрепим жените предприемачи по света!

Програма на събитието

16.00 – 16.30 Welcome drink

16.30 – 17.00 Мастър клас с Росица Колева: “Тенденциите в цветовете – грим, прическа, маникюр”, Бюти експерт на водещи световни  брандове

17.00 – 18.00 Мастър клас „Таблица за красота, осанка и походка на Великолепната Жена“ с Йордана Димитрова, експерт “Личен имидж и бранд”

18.00 – 19.00 Мастър клас „Вербална и невербална комуникация при публични изяви“ с Десислава Авджиева, експерт “Бизнес развитие”

19.00 – 20.00 Интерактивен нетуъркинг

Информация за събитието

Заповядайте на събитието, за да разберете Тайните на успешната жена, които ще бъдат “разкрити” от три много успешни дами предприемачи, експерти в различни професионални сфери. По време на събитието ще можете да вземете участие в полезни практически мастър класове, както и да осъществите ценни бизнес контакти.

Всеки закупил билет до 15 септември 2023 г., има възможност да спечели:

  • 3 награди за визуална трансформация, включваща професионален грим, прическа и маникюр на стойност: до 500 лв. от утвърдени професионалисти на Intercosmetica – Primavera Andorrana.

А всеки, който закупи билет до 20 септември 2023 г., може да спечели:

  • Маркетинг-бизнес стратегия на стойност: 1 500 лв. от Десислава Авджиева, експерт “Бизнес развитие”.
  • Участие в 3 месечната програма за Личен имидж и бранд “Код ВЕЛИКОЛЕПНА”, пакет Classic на стойност: 900 лв., предоставен от Йордана Димитрова “Академия Великолепната Жена”.

Всеки, закупил билет, ще получи продуктови подаръци на място, както и възможност да закупи 1+1 подарък билет за „Денят на жената предприемач в България“ 2023.

Побързайте, местата са ограничени!

Галерия от събитието
Йордана Димитрова, експерт Личен имидж и бранд

Йордана Димитрова

Експерт личен имидж и бранд, създател на „Великолепната Жена"

georgi-malchev

Георги Mалчев

Управляващ съдружник в Xplora - агенция за интегриран дигитален маркетинг

368129764_1364417294175882_1473316635408106908_n

Биляна Тодорова

Founder&CEO 🥗Blagodaria.bg/ADJAR: първата по рода ефективна платформа за персонализирано здравословно хранене.

Мими Дончева лектор

Мими Дончева

Сертифициран йога инструктор и астролог, автор е на книгите "Излекувай чакрите си" и "Разгадай хороскопа си", в практиката си обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие

Кристияна Йорданова лектор

Кристияна Йорданова

Мис Свят България 2022, създател на фондация "Woman Squared" за образователни семинари в подкрепа на жените пострадали от насилие

Александър Николов

Александър Николов

Бизнес консултант, коуч, създател на BG 3x система за бизнес растеж, автор на книгите „Бизнес растеж", "Нагласа за резултати" и „Привличане на клиенти"

д-р Антонина Кардашева

Д-р Антонина Кардашева

Учредител и изпълнителен директор на Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност, национален координатор за България към Световното общество по Емоционална интелигентност, Smart Strategies Ltd. Управляващ директор

viber_image_2022-10-17_15-50-45-544

Стан Даулов

Професионален лайф коуч и трейнър за трансформация на мисленето Stan Daulov

Ани Събева

Ани Събева

Учредител на Националната асоциация на бебеносещите България, консултант по бебеносене, идеен създател и организатор на форум "Спокойни бебета"

Анна Влаева

Анна Влаева

Специалист и консултант по ранно детско развитие

george-parvanov

Изпълнителен Директор на водещата регионална HR компания Cteam

Ваня Ананиева

Основател на Езикови училища "Интелект", Съосновател на Diplom ID – стартъп платформа за блокчейн верификация, Създател на Word by Intellect! – интелигентна платформа за учене на думи

Росен Живков (1)

Управител на Абилитикс, развива HR платформа, базирана на ChatGPT

Елица Стоилова

CEO на Umni.bg - българска безкодова платформа за създаване и управление на чатботове с разговорен изкуствен интелект за сайт

Доц. д-р Мартин Захариев

старши правен експерт към фондация „Право и интернет", специалист - изкуствения интелект в правната сфера, ръководител на практиката по право на интелектуалната собственост в Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко."

Геновева Христова

Съ-собственик и управляващ директор на Ligna Group, осигуряваща интериорен дизайн на хотели и офиси в цяла Европа и MISSIA23, основател на Ligna Studios, международен експерт в развитието на бизнес клъстери и председател на "Български мебелен клъстер" и сдружение "КреаТех България"

Петър Торнев панел 1

Управляващ директор на Технологичния център на Аксенчър в България, Член е на УС на AIBEST, Допринася за развитието на стратегии и иновативни решения в облачните технологии, киберсигурността, онлайн тръговията в компаниите